Vejledning til Verifone portal

1.    Start med at login på https://emea.live.verifone.cloud/

2.    Under fanen Handel finder du blandt andet transaktioner, udbetalingslister, månedlige fakturaoversigt med gebyrer mm.

Udligninger

1.    Udligningerne finder i under fanen /Handel dernæst klik på /udligninger

2.    Sørg altid for, at under fanen /Organisationer, at der er flueben i boksen med virksomhedens navn, klik derefter på den lille pil, og vælg virksomhedens navn igen og dernæst klik på Anvend

Udligninger

1.    Klik på den pågældende linje for at få vist transaktionerne  (Klik på Vis transaktioner)

Transaktioner

1.    Her ses alle transaktioner for den valgte

1.    Du kan altid klikke på en transaktions linje, her kommer yderligere detaljer omkring transaktionen fx hvilken dato beløbet bliver sat til udbetaling mm.

1. Det er også muligt at trække tallene over i Excel klik på exporter CSV

1. Åbn den downloadede fil i excel.

2. Marker kol. A

Vælg ”Data” og herunder ”Tekst til kolonner”

Vælg ”afgrænset,” klik næste

Vælg tabulator og komma, klik næste

Vælg avanceret, sæt punktum i decimalseparator, komma i tusindtalsseparator, dernæst OK og udfør

Klik Ok og udfør, nu skulle filen gerne være opdelt i kolonner, så den er til at arbejde med.