Kreditkort ansøgning

En vejledning til Kreditkort-ansøgning. står for kortindløsningen på automat og driving range betalingssystem.

Vi deler ansøgningen op i 3 steps. Kreditkort ansøgningsform er lidt forvirrende, så vi vil gerne hjælpe med at udfylde den.

1) Du skulle allerede have modtaget en mail fra os, med en invitation til vores Zoho Portal hvor du skal opretter jeres eget password så I kan logge på.

Efterfølgende kommer du til denne side, og det vil du ligeledes gøre når du klikker på linket udfyld informationer til worldline ansøgning.

2) Anden del består af, at du skal udfylde informationerne i de forskellige rubrikker samt uploade klublogo samt en kopi af dit pas eller kørekort (hvis kørekort, så skal begge sider uploades).  Når du trykker "Submit", så modtager vi oplysningerne.

3) Når vi har modtaget disse informationer, så indsætter vi informationerne i dokumentet fra Worldline, og så sender vi dig en PDF, som du bedes underskrive, og derefter sende en indscannet kopi tilbage til os på support@golfmore.dk

Du vil modtage en udfyldt ansøgning pr. betalingsanlæg.