Overfør værdikupon til anden spiller

Lær at overføre en eller flere værdikuponer til en anden spiller

Åben GolfMore appen, og tryk "Wallet" i bunden af skærmen

Hvis den klub, hvis værdikupon du ønsker at overføre ikke vises, så vælg "Mine Klubber" i toppen af skærmen, og vælg den ønskede klub. På listen her vises alle klubber hvortil du har produkter som f.eks. boldpenge til driving range eller værdikuponer.

Vælg nu den aktuelle klub, herefter den ønskede værdikupon, og scroll ned i bunden.

Tryk "Overfør værdikupon"

Vælg:

• Hvor mange værdikuponer vil du overføre
  • e-mail adressen til den person du vil overføre værdikuponen til
  • (valgfrit) En tekst til modtageren

Tryk "Overfør" i toppen af skærmen