Kreditkortsansökan

En guide till WordLine-applikationen. WorldLine ansvarar för kortinlösen i automaten och driving range betalningssystemet.

Vi delar in ansökan i 3 steg. WorldLines ansökningsformulär är lite förvirrande, så vi vill gärna hjälpa dig att fylla i det.

1) Du bör redan ha fått ett mejl från oss med en inbjudan till vår Zoho-portal där du måste skapa ditt eget lösenord så att du kan logga in.

Du kommer då till den här sidan, och det kommer du också att göra när du klickar på länken fyll i information för worldline-ansökan.

2) Den andra delen består av att du fyller i informationen i de olika avsnitten och laddar upp klubbens logotyp samt en kopia av ditt pass eller körkort (om körkort ska båda sidor laddas upp). När du trycker på "Skicka" får vi informationen.

3) När vi har fått denna information infogar vi informationen i dokumentet från Worldline, och sedan skickar vi en PDF till dig som du ombeds underteckna och skickar sedan en skannad kopia tillbaka till oss på support@golfmore.dk

Du får en ifylld ansökan pr betalningsmöjlighet.