Välj klubb

GolfMore-appen vet din position via telefonens GPS, och kommer därför alltid att föreslå den klubb du befinner dig i. När du inte är i en golfklubb är standardvyn din hemmaklubb.

I sällsynta fall kan det vara nödvändigt att välja en annan klubb, t.ex. om du behöver hitta en kupong som du vill överföra till en annan spelare. Så här kan du göra detta.

Nuvarande utvald klubb

På appens startsida ser du som standard din hemmaklubb eller klubben du är med i.
Det är alltid tydligt i den övre delen av skärmen för att se vilken klubb appen har valt just nu.

På startsidan kommer du också att se dina alternativ för att dra bollar, och en lista över alla kuponger du har i denna klubb. Om du har många kan du scrolla ner för att se resten. För att lösa in en kupong, välj den genom att klicka på den och följ instruktionerna.

Vill du besöka klubbens butik kan du scrolla längst ner och trycka på "Shop"

Välj en annan klubb

Om du vill välja en annan klubb än den på appens hemsida måste du kontrollera att du är på framsidan (menypunkt 'Mina klubbar' längst ner), och sedan högst upp kan du välja mellan hemmaklubb/ närmaste klubb eller "Mina klubbar".

'Mina klubbar' är alla klubbar där du har varor eller kredit på din kredit. Detta kan vara både kredit för driving range eller spelkuponger som t.ex greenfee.

Om du vill KÖPA en produkt från en annan klubb, använd funktionen 'Shop' i menyn.