Installation - Skapa konto

Kom igång med GolfMore-appen – här visar vi hur du laddar ner appen och loggar in för första gången.

Om du inte redan har appen installerad, ladda ner den från antingen AppStore eller Google Play - sök efter namnet "GolfMore"
Alternativt kan du skanna den här QR-koden med din mobiltelefon.

Appen kommer att be om åtkomst till telefonens GPS-data. Detta är nödvändigt för att identifiera vilken golfklubb du befinner dig i när du drar bollar eller löser in greenfee. Du måste därför tillåta "Vid användning av appen" när appen ber om det efter installationen.

iPhone                                                                  Android

När appen är installerad kommer du att bli ombedd att logga in för första gången.
Här måste du använda ditt GolfBox-konto - tryck på den blå GolfBox-knappen och logga in med samma användarnamn och kod som du använder för GolfBox. Om du inte har ett GolfBox-ID kan du logga in med din e-postadress.

Herefter er du logget ind, og appen er klar til brug.