Importera en värdebevis från papper till digital i GolfMore-appen

Importera en värdebevis från papper till digital i GolfMore-appen

Lär dig hur du importerar värdebeviser från papper till GolfMore-appen på din telefon
Om du har värdebeviser på papper kan du importera dessa till Golfmore-appen. Då har du alltid värdebeviset på dig – och den kommer inte att försvinna. Digitala värdebevis kan nås både via appen eller via en webbläsare på https://golfmore.club/

Öppna GolfMore-appen och tryck på "Mer"

Tryck sedan på "Importera papperskupong"

Här kan du välja mellan att antingen skanna streckkoden på din värdebevis via din telefons kamera, eller att ange koden manuellt istället.

Välj din föredragna metod från menyn högst upp.

OBS: När du importerar en värdebevis från papper till appen görs din pappersversion inaktiv och kan inte längre användas. Du kopierar därför inte kupongen utan överför den från papper till digitalt och en ny kupongkod skapas. Det är möjligt att vända denna process och konvertera från digital till pappersutgåva genom att skriva ut kupongen. Detta kan endast göras via en webbläsare, och inte i appen. Se instruktioner under avsnittet "Værdikuponer".