Dra bollar med appen - produkten 'Gratis bollar'

Här kan du lära dig hur du ritar bollar med appen om klubben har gett dig produkten 'gratis bollar'

Appen visar alltid vilken klubb du befinner dig i, baserat på telefonens GPS-position. Det är därför viktigt att du låter appen komma åt telefonens GPS-data – annars fungerar inte appen. Om appen inte visar klubben du vill se, de andra klubbarna du har produkter på finns under 'Mina klubbar'

1. Se till att du har laddat ner appen 'GolfMore' till din telefon och att du är inloggad med ditt GolfBox-ID/DGU-nummer
2. Välj "GolfMore App" på bollmaskinens skärm
3. Tryck på knappen 'boll flytta nu' i appen direkt efteråt.

Var medveten om att klubben vanligtvis har vissa begränsningar för hur mycket bollpengar du kan använda inom en given tidsperiod. (T.ex. max. 60 bollpengar inom 15 minuter)