Hur får jag bollar?

Lär dig att göra ett bolldrag

I den här guiden förutsätter vi att du redan har installerat appen GolfMore och har bollpengar på kontot.

Klubbar har olika sätt att hantera sin range på och därför är det inte säkert att appen ser exakt ut som den nedan. Exemplet nedan är det mest avancerade och om er klubb exempelvis inte har flera spannstorlekar ska ni bara bortse från detta.

Låt oss kolla närmare på de olika alternativen.

1: Nummer på bollautomat. Här kan du se vilken bollautomat du har valt. I mitt exempel har jag valt bollautomat 1.

2: Spannstorlek. Här kan du se vilken spannstorlek du har valt. I mitt exempel har jag valt 15 bollar. Utifrån antalet av bollar kan du se priset och i mitt exempel blir det 15 bollpengar.

Om du vill ändra något av detta klickar du "Ändra val"

Klicka på önskad bollautomat och spannstorlek följt av "Spara"

Om du är nöjd med hur det ser ut ska du gå till vald bollautomat och klicka "OK" på bollautomatens skärm. Klicka ”TA UT BOLLAR NU” i appen och därefter ska din spann med bollar vara klar på kort tid.