Skriv ut en kupong fra nettleseren

Hvis du foretrekker å ha kupongene på papir i stedet for digitalt, kan du overføre den til trykt format og skrive den ut. Her kan du se hvordan du gjør dette

For å skrive ut en kupong må du logge inn på GolfMore via en nettleser – utskrift kan ikke gjøres fra appen.

Logg på nettstedet no.golfmore.dk

Logg inn med Golf ID eller e-post. Viktig: Bruk samme innlogging her som du bruker i appen.

Her finner du dine bilag og kan skrive dem ut ved å trykke på skriversymbolet.

Vær oppmerksom på at når du skriver ut en kupong, opprettes en ny kode og den gamle digitale kupongen fungerer ikke lenger. Du kan derfor ikke skrive ut en kopi av din digitale kupong, men kun overføre den til papirform. Det er mulig å reversere denne prosessen ved å overføre en trykt bilag til digital form i appen via menypunktet Mer > Importer bilag fra papir.