Kom i gang med din nye driving range-konto

Hvordan kommer jeg i gang med å bruke min nye driving range-konto?

Gratulerer med din nye driving range-konto.

GolfMore er laget slik at du kan bruke et NFC-kort, men vi anbefaler på det sterkeste at du installerer GolfMore-appen i stedet for å få den beste opplevelsen og alle muligheter.

Du kan laste ned GolfMore-appen på Google Play eller Apple App Store.

Du kan klikke direkte på denne lenken på smarttelefonen din for å laste ned appen: Last ned GolfMore-appen

Velg først ditt land for å logge på, og trykk deretter på GolfBox for Norge. Logg inn med samme informasjon som du bruker når du bruker GolfBox generelt. GolfMore har da automatisk opprettet deg som bruker med e-posten registrert i GolfBox.

Når du er pålogget ser det slik ut:

Her kan du se ballproduktet ditt og om det har noen restriksjoner på bruk.
Når du står foran ballmaskinen blir knappen "Utløs baller nu" aktiv.

For å utløse baller må du ganske enkelt velge på ballmaskinens skjerm at du bruker en app, og deretter trykke 'Utløs baller nå' i appen - og husk å legge en bøtte med baller under dispenseren før du trykker på knappen : -)

Hvis du bruker ballkort med NFC

Dersom din klubb har et ballkort med NFC, vil betalingssystemet alltid være klart til at du kan «trykke» kortet ditt mot skjermen.