Installasjon - Opprett konto

Kom i gang med GolfMore-appen – her viser vi deg hvordan du laster ned appen og logger på for første gang.

Hvis du ikke allerede har appen installert, last den ned fra enten AppStore eller Google Play - søk etter navnet "GolfMore"
Alternativt kan du skanne denne QR-koden med mobiltelefonen din.

Appen vil be om tilgang til telefonens GPS-data. Dette er nødvendig for å identifisere hvilken golfklubb du er i når du trekker baller eller løser inn greenfee. Du må derfor tillate "Når du bruker appen" når appen ber om det etter installasjon.

iPhone eksempel                                                 Android eksempel

Når appen er installert, vil du bli bedt om å logge på for første gang.
Her må du bruke din GolfBox-konto - trykk på den blå GolfBox-knappen og logg inn med samme brukernavn og kode du bruker til GolfBox. Dersom du ikke har GolfBox ID kan du logge inn med din e-postadresse.

Du er da logget inn og appen er klar til bruk.