Importer en verdikupong fra papir til digital i GolfMore-appen

Importer en verdikupong fra papir til digital i GolfMore-appen

Lær hvordan du importerer kuponger fra papir til GolfMore-appen på telefonen
Har du verdikuponger på papir, kan du importere disse til Golfmore-appen. Da har du alltid verdikupongen på deg – og den blir ikke borte. Digitale verdikuponger kan nås både via appen eller via en nettleser på https://golfmore.club/

Åpne GolfMore-appen og trykk "Mer"

Trykk deretter "Importer fysisk verdikupong"

Her kan du velge mellom enten å skanne strekkoden på verdikupongen din via telefonens kamera, eller å taste inn koden manuelt i stedet.

Velg din foretrukne metode fra menyen øverst.

MERK: Når du importerer en verdikupong fra papir til appen, blir papirversjonen din inaktiv og kan ikke lenger brukes. Du kopierer derfor ikke verdikupongen, men overfører den fra papir til digital, og en ny verdikupongkode opprettes. Det er mulig å reversere denne prosessen og konvertere fra digital til papirutgave ved å skrive ut verdikupongen. Dette kan kun gjøres via en nettleser, og ikke i appen. Se instruksjoner under 'verdiKuponger'-delen