Hvordan får jeg baller?

Lær å foreta et balltrekk

I denne guiden går vi ut fra at du allerede har installert GolfMore appen, og at du har ballpenger på kontoen din.

Klubbene har forskjellige måter å administrer rangen på, og derfor er det ikke sikkert at appen din ser akkurat ut som den nedenfor. Eksempelet under er det mest avanserte, så hvis klubben din f.eks. ikke har flere bøttestørrelser, kan du bare se bort fra dette.

La oss se på de forskjellige valgmulighetene.

1: Ballautomat-nummer. Her kan du se hvilken ballautomat du har valgt. I mitt eksempel har jeg valgt ballautomat 1.

2: Bøttestørrelse. Her kan du se hvilken bøttestørrelse du har valgt. I mitt eksempel 15 baller. Ut fra ballstørrelsen kan du se prisen, i mitt eksempel 15 ballpenger.

Hvis du vil endre noe av dette, trykk "Endre valg"

Klikk på ballautomaten og bøttestørrelsen du ønsker, og trykk så "Lagre"

Hvis du er fornøyd med hvordan tingene ser ut, går du til ballautomaten du har valgt og trykker "OK" på ballautomatens skjerm. Trykk "Utløs Baller Nå" i appen, så skulle bøtten med baller være klar etter kort tid.