Worldline Priser

Worldline Priser

 Worldline priser

 

Worldline er vores kortindløser på vores driving range system samt selvbetjeningsautomat. MobilePay er naturligvis også en mulighed for kunderne på begge systemer.

Worldline udbetaler penge dagligt, ugentligt eller månedligt til jeres angivne konto. (Valgfrit for den enkelte klub)

Forklaring på Worldlines prismodel.

For at få de bedste kreditkort/debetkort- priser har vi lavet en specialaftale med Worldline. Aftalen, vi er blevet enige om, hedder Interchange++.

Modellen er baseret på de såkaldte ”Interchange fees” som er officielle og kan findes på fx Mastercards og Visas hjemmeside. Så i stedet for at have en fastsat pris for hver korttype, har vi en mere fleksibel model. På denne måde får vi bedre priser, dog er modellen ikke så logisk, som jeres gamle prismodel sikkert er.

Som gennemsnit så betales der 1,65% i fee på alle kort, men dette vil variere hele tiden, så den præcise fee vil fremgå i den E-statement, som Worldline fremsender i forbindelse med overførslen af jeres betalinger.

Jeres reelle pris er baseret på tre elementer:

      1)     Fast pris (0,08 DKK pr transaktion) + en variabel pris (0,70%) (Dette er vederlaget til Worldline)

      2)     ”Interchance fee” (fast og %) (Dette er vederlaget til bankerne)

      3)     ”Scheme fee” (fast og %) (Dette er vederlaget til MasterCard/Visa)

Worldline har lavet nogle udregninger baseret på vores aftale. Højere gennemsnitligt transaktionsbeløb vil betyde en lavere procentsats. Det betyder, at hvis du kun arbejder med GolfMore omkring selvbetjeningsautomaten, så kan du forvente en lavere procentsats end 1,65%. Har du til gengæld kun vores driving range system, hvor gennemsnitstransaktionen er mindre, kan du forvente en lidt højere procentsats end 1,65%. Har I begge systemer, kan I forvente en gennemsnitssats på 1,65%.

Udregninger for Driving Range systemet

30,- DKK gennemsnitligt pr. transaktion.

Maestro

Dansk

1,796%

Visa Debit

Dansk

1,558%

Visa Credit

Dansk

2,064%

Mastercard credit

Dansk

2,198%

 

Udregninger for selvbetjeningskiosken

350,- DKK gennemsnitligt pr. transaktion

Maestro

Dansk

1,043%

Visa Debit

Dansk

0,962%

Visa Credit

Dansk

1,113%

Mastercard credit

Dansk

1,168%


Visa Debit er kortet, der bliver brugt i Visa/Dankort.

Kortene i tabellerne er de mest brugte. Andre kort, fx Mastercard Business er dyrere. Raten på 1,65% er baseret på et miks af forskellige transaktionsstørrelser og forskellige kort, men at de fleste kort er almindelige europæiske-udstedte kort.

Til sammenligning koster det typisk mellem 0,60-0,75 kr. pr. MobilePay transaktion. Så set ud fra et økonomisk synspunkt, så er det at foretrække, at kunderne betaler med kort ved små transaktioner og MobilePay ved større.

Skemaet med ”Yderligere omkostninger”:

      -          Charge Back - (vil normalt aldrig blive brugt)

      -          DAF Dispute administration fee - (ABR/ABS) (vil normal aldrig blive brugt)

      -          Retreival (exceptional requests) - (vil normal aldrig blive brugt)

      -          Account management & PCI (yearly at contract anniversary date) – (et årligt gebyr for aftalen)

      -          Pre-authorization fee Mastercard (et lille tillæg på 0,05% ved reservation af penge. Det er funktionen, vi bruger, når udlejer via vores automat – et beløb på 300 kr. svarer til 0,15 kr.)

      -          Pre-authorization fee Visa (et lille tillæg på 0,19 DKK ved reservation af penge. Det er funktionen, vi bruger, når udlejer via vores automat.)

 

 


    • Related Articles

    • Worldline Priser

      Worldline Priser
    • Kreditkort ansøgning

      En vejledning til Kreditkort-ansøgning. står for kortindløsningen på automat og driving range betalingssystem. Vi deler ansøgningen op i 3 steps. Kreditkort ansøgningsform er lidt forvirrende, så vi vil gerne hjælpe med at udfylde den. 1) Du skulle ...