Udskriv en værdikupon fra browser

Hvis du foretrækker at have dine værdikuponer på papir i stedet for digitalt, kan du overføre den til printet format og udskrive den. Her kan du se hvordan du gør dette

For at udskrive en værdikupon skal du logge ind i GolfMore via en browser - udskrivning kan ikke ske fra appen.

Log på siden golfmore.dk. (Du kan vælge sprog i toppen af siden)

Log ind med Golf-ID eller e-mail. Vigtigt: Brug samme login her, som du bruger i appen.

Her finder du så dine værdikuponer, og kan udskrive dem ved at trykke på printersymbolet.

Vær opmærksom på, at når du udskriver en værdikupon skabes en ny kode, og den gamle digitale værdikupon virker ikke længere. Du kan altså ikke udskrive en kopi af din digitale værdikupon, men kun overføre den til papirform. Det er muligt at omvende denne proces ved at overføre en printet værdikupon til digital form i appen via menupunktet Mere > Importer værdikupon fra papir.