Træk bolde med appen - produkt 'Frie bolde'

Her kan du lære hvordan du trække bolde med appen, hvis klubben har givet dig produktet 'frie bolde'

Appen viser altid den klub du befinder dig i, ud fra telefonens GPS position. Det er derfor vigtigt at du tillader, at appen kan tilgå telefonens GPS data - i modsat fald virker appen ikke. Viser appen ikke den klub du vil se, findes de andre klubber du har produkter på under 'Mine klubber'

1. Sørg for at have hentet appen 'GolfMore' til din telefon, og at du er logget ind med dit GolfBox ID / DGU-nummer
2. Vælg 'GolfMore App' på skærmen på boldmaskinen
3. Tryk 'boldtræk nu' på knappen i appen umiddelbart efter.

Vær opmærksom på at klubben typisk har nogle restriktioner for, hvor mange Points du kan anvende indenfor et givent tidsrum. (F.eks. maks 60 Points indenfor 15 minutter)