Køb Points i appen

Hvis klubben har oprettet produkter til driving range der kan købes i appen, er disse tilgængelige for spillerne. Nogle produkter er synlige for alle, mens andre produkter kan være forbeholdt klubbens medlemmer, og derfor kun synlige for disse.

Her viser vi, hvordan du køber Points i appen.

1. Tryk 'Besøg klubbens shop' nederst i billedet for at gå til din hjemmeklub, eller den klub du aktuelt befinder dig i. Ønsker du at købe til en anden klub, skal du i stedet vælge 'Shop' i bunden og vælge klub

2. Vælg 'Driving Range'

3. Vælg bland de produkter, klubben har gjort tilgængelig

4. Betal med Apple Pay / Google Pay, eller tast dine kreditkortoplysninger. Bruger du kreditkort har du mulighed for at gemme dit kort sikkert, for nemt at kunne tilføje nye boldpenge en anden gang. Du skal acceptere appens vilkår og betingelser for at købe. Herefter er købet med det samme registreret på din konto, og saldoen forøget med det antal boldpenge du har købt.

Gemte kort foreslås automatisk ved næste køb, men du har mulighed for at slette kortet fra tidligere, i tjek-ud processen, ligesom du her også kan tilføje et nyt kort.