Installation - Opret konto

Kom i gang med GolfMore-appen - her viser vi hvordan du henter appen og logger ind første gang.

Hvis du ikke allerede har appen installeret, så hent den på enten AppStore eller Google Play - søg på navnet "GolfMore"
Alternativt kan du scanne denne QR-kode med din mobiltlf.

Appen vil bede om adgang til telefonens GPS-data. Dette er nødvendigt for at identificere i hvilken golfklub du befinder dig, når du skal trække bolde eller indløse greenfee. Du skal derfor tillade "Ved brug af appen" når appen beder om det efter installation.

iPhone eksempel.             Android eksempel

Når appen er installeret, vil du første gang blive bedt om at logge ind.
Her skal du bruge din GolfBox konto - tryk på den blå GolfBox knap, og log ind med samme brugernavn og kode som du bruger til GolfBox. Har du ikke et GolfBox ID kan du logge ind med din e-mailadresse.

Herefter er du logget ind, og appen er klar til brug.